rally

VM-arrangørene i Rallycross avduket helikopteret vårt i går.

Mandag denne uka ble et helikopter med RX VM-dekor vist frem på Værnes. Firmaet Helitrans stiller med minst tre helikoptre under VM-rundene i august på Lånkebanen.

Det skal brumme skikkelig av motorer i lufta og på bakken når VM i Rallycross legges til Lånkebanen i Stjørdal helga 21.til 23. august i år. Dette faktum ble ekstra understreket da et ferdig dekorert helikopter ble avduket hos firmaet Helitrans på Værnes denne uka. Hele den lokale ledelse blant arrangørstaben for Team RX under VM var tilstede da administrerende direktør Geir- Vidar Sørheim hos Helitrans avduket maskinen i sort lakk med dekor.

-Vi er glade for å kunne være med på nytt. Denne deltakelsen fra oss sprer positivitet i bedriften vår her på Værnes. Dette merker vi på en positiv måte, sa Geir-Vidar Sørheim hos Helitrans. Firmaet var også en av sponsorene under 2014-arrangementene med billøp på Lånkebanen. Helitrans har mannskap og helikoptre på flere baser i Norge og eies av Ole T. Bjørnevik, kjent blant annet fra Boa-slepebåtvirksomhet. Helitrans har som nevnt baser flere stedet i landet, og helikopterfirmaet tar ulike oppdrag som frakt, brannslokking ved skogbranner, befraktning av personell og gods. De tar oppdrag ved montasje av telemaster og telecom. Birger Schanke i event-gruppen hos RX-teamet, er veldig fornøyd med å få Helitrans med på laget til VM-rundene starter i august.

-Firmaet Helitrans har en lang historikk med base her på Værnes. De ligger plassert nesten helt inn mot arenaen VM teamet benytter i Lånke.  Vi gleder oss til å oppleve helikoptrene i lufta over de som konkurrerer på bane, sier Schanke, og får støtte av nestleder Katarina S. Hoff.  VM-komiteens daglig leder, Kjetil Skaufel, er også veldig fornøyd med å få firmaet Helitrans med den store helga i august, og han viser til suksessen i fjor da sjåførene Solberg og Bakkerud fikk være med på en skikkelig luftetur over VM-anleggene. Publikum kan også denne gang kjøpe billetter til en flere minutter lang flytur  under VM i rallycross. For under 500-lappen kan du se Hell, Værnes, Stjørdal og Lånkebanen fra Helitrans sine Robinson 44 eller AS 350 helikopter i august.

siden deres finner du her:

http://hellrx.com/