img_3313

Høstkampanje på sightseeing over Oslo

Har du lyst til å se hovedstaden fra luften? Enten du er ny i byen, eller kjenner den godt, er Oslo ovenfra en uforglemmelig opplevelse! Nå til kampanjepris 3790,- (ord. pris 4500,-) for 30 min.

Fra vår base på Kjeller flyplass like nord av Oslo flyr vi sightseeingturer hver dag. Vår mest populære tur tar deg over byens kjente landemerker og attraksjoner i løpet av 30 minutter. Se Nordmarka og Oslofjorden under ett, og opplev spektakulær utsikt over Holmenkollen, Vigelandsparken og Operaen. Ruten kan tilpasses etter ønske. Vi benytter en Robinson 44 Raven II, et perfekt sightseeinghelikopter med vindusplass til alle. Helikopteret har plass til tre passasjerer.

Dette er en unik opplevelse som passer for både store og små. En helikoptertur er en perfekt gave til den som har alt. Kanskje planlegger du bursdagsfeiring eller utdrikningslag, og ønsker å gjøre noe helt spesielt? En guidet sightseeing fra lufta gir et godt overblikk, byr på nye perspektiver og er et minne for livet. En helikoptertur er en behagelig og morsom opplevelse for alle!

 

Bestill turen nå ved å oppgi kampanjekode: helikoptertur2018

Ring eller send SMS til tlf: 48 08 00 03

Mail: [email protected]

Kampanjekode gyldig til 31. oktober 2018

Sightseeingturen må gjennomføres innen 01. november 2018

Betaling med kort eller VIPPS på flyplassen før turen.