ALTA

Alta lufthavn, også kjent som Alta Lufthavn, Harstad/Narvik, er en av fire lufthavner i Finnmark fylke i Nord-Norge. Lufthavnen åpnet i 1963 sammen med Kirkenes, Høybuktmoen og Lakselv Banak lufthavn. Alta lufthavn er den største lufthavnen i Finnmark og er et viktig transportknutepunkt for regionen.

Alta er den største byen i Finnmark og har rykte på seg for å være «Nordlysbyen» på grunn av det hyppige forekomsten av det naturlige fenomenet. Alta har et rikt kulturliv, med flere museer og kunstgallerier, samt et stort utvalg av restauranter og butikker.

Vår base på Alta lufthavn tilbyr en rekke tjenester, inkludert reindrift, taxitransport, sightseeingturer, transport av last, personell og brannbekjempelse. Vi har også et team av erfarne piloter og crew stasjonert på lufthavnen, som er klare til å hjelpe deg med dine behov for helikoptertransport.

Helikoptertyper: Airbus H125 (AS350) 

Helikopter Airbus H125 (AS350)

Airbus H125 (AS350)

Adresse:

Nordahl Griegsvei 12, 9515 Alta

Kontaktinformasjon (OCC):

Telefon: +47 483 13 000
E-post: [email protected]

Dekningsområde:

Fra vår base på Alta lufthavn dekker vi et stort område i den nordøstre delen av Norge, i samarbeid med Tana. Vi tilbyr tjenester til en rekke lokasjoner i regionen, inkludert, men ikke begrenset til: Kautokeino, Karasjok, Øksfjord, Sørøya, Magerøya og Kirkenes i øst.

Vi dekker også områder som Porsangerfjorden, Loppa, Måsøy, Hammerfest, Lebesby, Tana og mange flere.

Vår flåte er også tilgjengelig for å dekke mer avsidesliggende områder som er vanskelige å nå med bil eller båt.

Alta Helikopterbase