EN OPPLEVELSE FOR LIVET

UFORGLEMMELIG OPPLEVELSE MED HELIKOPTER

Norge er et utrolig vakkert land. Når man løftes opp og får se omgivelsene i et helt nytt perspektiv får man en helt annen oversikt. Ting som ikke vises fra bakken blir helt åpenbare. Landskapet blir til et stykke kunst.

Med HELITRANS kan du oppleve landet på sightseeingtur med våre moderne helikoptre – enten på faste, definerte ruter, men også skreddersydde ruter du selv velger.

EN OPPLEVELSE – DEN PERFEKTE GAVE TIL DEN SOM HAR ALT

Et gavekort til sightseeing kan være starten på en opplevelse for livet. Ingenting slår å se kjente trakter fra et helt nytt perspektiv. Det gir følelser og blir mektige inntrykk som sitter.

HELITRANS tilbyr gavekort på fra 30 min til 120 min for opptil 5 passasjerer. Gavekortene leveres som en PDF fil med QR kode og kan printes ut og overrekkes som gave til mottakeren som så bestiller en sightseeing med oss på vanlig måte og betaler med gavekortet. 

Kontakt oss på 483 13 000 eller send oss en henvendelse for å bestille.

RUNDTUR OG SIGHTSEEING MED HELIKOPTER

Omgivelsene ser straks annerledes ut når man kommer opp i luften. Man får et annerledes perspektiv som ikke bare morsomt – men en opplevelse for livet. Har man lyst – har man lov.

HELITRANS har ferdig planlagte turer over hele landet eller du kan selv velge rute for turen. Her kan en familie eller gruppe på inntil fem personer bli med på helikoptertur sammen – og få en opplevelse for livet.

Sightseeing-turer gjøres fra alle våre baser, primært i helgene, men ta kontakt for nærmere informasjon vedrørende din nærmeste base.

TAXI-SIGHTSEEING MED HELIKOPTER

Hvis ikke pakketurene er det riktige så kan du skreddersy din egen sightseeing, og ta med et par venner eller tre. Kanskje som en del av et arrangement eller som firmatur.

Og hvorfor ikke kombinere turen til hytta med en sightseeing på veien. Se det spesielle området fra lufta. Slik du aldri har sett det før.

RØROS: Foto Andreas Kokkvoll

FOTO & VIDEO FRA HELIKOPTER

RØROS: Foto Andy Johansen.

Hva med et foto-shoot utenom det vanlige? Fra et helt annet perspektiv?

Enten det er for kunde eller du og dine foto-buddies som ønsker å utforske et nytt element kan HELITRANS hjelpe dere å sy sammen en pakke som passer deres behov og ønsker. 

Våre piloter går gjennom eget trenings- og utsjekkingsprogram før de autoriseres som piloter for fotoflyging. Dette er en garanti for deg som kunde med tanke på bildekvalitet og sikkerhet under oppdraget.

Det er ikke lenger krav om lisens eller forhåndstillatelse for fotografering/filming fra luften, eller bruk av andre luftbårne sensorsystemer, så lenge det ikke innhentes informasjon fra eller over forbudsområdene.

EKSTREMSPORT FRA HELIKOPTER

Driver du med ekstremsport, kan våre piloter løfte deg til nye høyder. Bokstavelig talt. I stede for å reise til nærmeste flyplass kan vi hente deg på avtalt plass for fallskjermhopp. Langt mer effektiv tidsbruk.

 

HAR DU EN SPENNENDE IDÉ 

VIGSEL TIL FJELLS: På fjelltoppen Nuovasgaisa i Oksfjord Nordreisa kommune ble de viet. Foto Yngve Olsen Sæbbe.

Sitter du med en idé til en helt spesiell opplevelse for deg selv eller dine nærmeste? Hva med bryllup på en fjelltopp vinterstid? Sånt går når man har HELITRANS med på laget.

I HELITRANS liker vi spennende, så lenge det kan gjøres på et sikkert vis. 

Fortell oss hva du tenker så kanskje vi kan hjelpe deg realisere drømmeopplevelsen din.