KARRIERE

KARRIEREMULIGHETER

Vi er et av landets største innlands helikopterselskaper og har baser over hele landet. Vi utfører alle typer lasteflyging (HESLO), samt alle andre operasjoner innenfor «aerial work».

Vi kan tilby en fargerik arbeidsdag med svært engasjerte og inkluderende kolleger, i et selskap vi er stolte av å representere!

Her vil vi legge ut eventuelle ledige stillinger:

Du er velkommen til å sende oss åpne søknader på [email protected]

Helitrans as kjøper Helo og Reykjavík Helicopters

Helitrans as kjøper Helo og Reykjavík Helicopters

Det norske selskapet Helitrans AS har kjøpt alle aksjene i Þyrlujøstønninn ehf., som eier Helo og Reykjavík Helicopters. Selgeren er Narro ehf., som eies av Fjölvars Darra Rafnsonar, Rafns Alfreðssonar og Þorláks Runólfssonar.

les mer
Transport av jegerar på Hardangervidda

Transport av jegerar på Hardangervidda

Helitrans tilbyr transport av jegerar i forbindelse med reinsdyrjakta på Hardangervidda for 2022. Me vil vere stasjonert på parkeringsplassen ved Fet Garen i Eidfjord/Vøringsfossen.

les mer
Nina Handegaard

Nina Handegaard

Nina Handegaard har kommet inn i Helitrans og skal blant annet lede cruise-satsningen i selskapet. En krevende og hektisk bransje med koordinering mot mange operatører hvor logistikken må fungere prikkfritt.

les mer
Erfaren Flytekniker – Helikopter

Erfaren Flytekniker – Helikopter

Innehar du typesertifisering listet i våre kvalifikasjonskrav, og i tillegg er ekspert som avioniker vil du kunne bli en nøkkelperson med en særdeles spennende hverdag hos en av Nordens lendende helikopteroperatører!

les mer