HVOR SKAL VI FLY I DAG?

DIN PARTNER I HELIKOPTERTJENESTER

Som et av landets største innenlands helikopterselskap med baser spredt rundt i Norge fra Alta i nord til Kristiansand i sør, samt en del sesongbaserte baser,  er din hjelp aldri langt unna.

HELITRANS har 23 nye og velutstyrte helikoptre, samt droner for søk, foto, video og inspeksjon. HELITRANS har stort fokus på sikkerhet og med vår moderne helikopterflåte og dyktige medarbeidere, er vi klare til tjeneste, uansett hvor liten eller stor jobben er.

HVA KAN VI BISTÅ MED?

Oppleve noe spennende? Eller har du noe som må flyttes eller fraktes? Inspiseres, filmes eller fotografes fra lufta?

Uansett hva du trenger hjelp med, stor eller liten jobb, så står vi klar til å hjelpe. Ta kontakt med oss her så får du et uforpliktende tilbud.

NYTTE

NYTTE

Et helikopter er på mange vis som en traktor, et arbeidsredskap med stor bredde og fleksibilitet. Våre dyktige piloter navigerer kroken som ikke bare kan løfte som en kran, men kan også transportere underhengende last over lengre strekninger uten fremkommelig vei. Bruk av helikopter til frakt og løft kan i mange sammenhenger både være kostnadseffektivt og miljøvennlig.

 

Les merKontakt oss

MODERNE OG MILJØVENNLIG

HELITRANS sin maskinpark med Airbus H125 er topp moderne med siste generasjon teknologi. Vår eldste maskin er bare 3 år. Dette gjør at våre helikoptre avgir mindre avgasser, går mer effektivt og bråker mindre. De skåner miljøet og omgivelsene mest mulig. Bruk av helikopter er ikke bare raskere, men kan faktisk i mange sammenhenger også være et mer miljøvennlig alternativ.

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

OPPLEVELSER

Sightseeing
Rundturer
Gavekort
Foto & Video

NYTTE

Transport
Last & Løft
Stibygging
Reindrift
Hytte
Taxi

INDUSTRI

Kraft
Tele
Bygg &
Anlegg

SAMFUNN

Skogbrann
Beredskap
Personsøk
Viltoppsyn