KRISTIANSAND/KJEVIK 

Kjevik Airport was opened in 1939 and is located 17 m above sea level.

Kristiansand is known as the capital of Southern Norway with perhaps one of Norway’s most famous attractions, Dyreparken.

From Kjevik, we fly taxis, sightseeing, cargo, personnel, fire, etc.

Types of helicopters: Airbus H125 (AS350) 

Helikopter Airbus H125 (AS350)

Airbus H125 (AS350)

Contact us:

Address:

Kristiansand Lufthavn Kjevik

Contact information (OCC):

Phone: +47 483 13 000
Email: [email protected]

Area of coverage:

From Kjevik, we cover the whole of southern Norway, including both Agder counties (together with Ljosland).

Kjevik

KRISTIANSAND/KJEVIK 

Kjevik lufthavn er en liten, men trafikkert flyplass som ligger i Kristiansand kommune, i Vest-Agder fylke. Den ligger omtrent 17 meter over havet og ble åpnet i 1939. Flyplassen har en asfaltdekket landingsbane og gir tilgang til flere destinasjoner i Norge og Europa. Den er også en viktig base for regionale flyselskaper og chartere. Kjevik lufthavn er en viktig hub for transport i Sørlandet, og er kjent for å tilby enkel og praktisk tilgang til Kristiansand og omgivelsene, som er kjent for sin vakre natur, historie og kultur.

Fra vår base på Kjevik dekker vi store deler av Sørlandet, inkludert Kristiansand og omegn. Kristiansand er kjent som Sørlandets hovedstad og har en rekke attraksjoner, som Dyreparken, et populært reisemål for både store og små. Kjevik lufthavn ligger i nærheten av byen og er enkel å tilgjengelig.

Vi tilbyr en rekke tjenester fra Kjevik, inkludert taxi, sightseeing, last, personell, brann, m.m.

Helikoptertyper: Airbus H125 (AS350) 

Helikopter Airbus H125 (AS350)

Airbus H125 (AS350)

Kontakt oss:

Adresse

Kristiansand Lufthavn Kjevik

Kontaktinformasjon (OCC)

Telefon: +47 483 13 000
E-post: [email protected]

Dekningsområde:

Fra Kjevik dekker vi hele sørlandet, inklusiv begge Agderfylkene  (sammen med Ljosland), inkludert kommunene Kristiansand, Grimstad, Arendal, Lillesand, Mandal, Farsund, Flekkefjord, Lyngdal, Audnedal, Vennesla, Songdalen, Søgne, Kristiansand, Risør, Gjerstad, Tvedestrand, Risør, Tvedestrand, Aust-Agder, Vest-Agder, og flere andre kommuner i regionen. Dette omfatter også øyene i området, som Hidra, Hisøy, og Flekkerøy.

Kjevik